city break

De ce să mergi în city break-uri

Termenul de ”city break” a început să prindă tot mai bine și în România, referindu-se la excursiile rapide, de câteva zile, care îți oferă posibilitatea de a vizita un oraș din țară sau din străinătate. 

Adeseori, city break-urile sunt preferate de turiști excursiilor de lungă durată datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă, dar și numărului mare de destinații posibile. În Europa, spre exemplu, printre cele mai frecventate orașe de către turiștii amatori de city break-uri se numără Londra, Veneția, Roma, Barcelona, Napoli, Milano etc.

Pentru acestea și altele cel puțin la fel de interesante și fermecătoare poți găsi oferte de city break-uri aici, cu plecare din Cluj-Napoca sau București.

De ce să alegi un city break?

Această întrebare se află pe buzele multor turiști care nu au experimentat niciodată acest tip de vacanță, motiv pentru care vom oferi câteva argumente în rândurile care urmează.

În primul rând, un city break este foarte convenabil în ceea ce privește costurile. Banii sunt, pentru majoritatea dintre noi, una dintre grijile principale atunci când plănuim o vacanță. ori un city break are avantajul de a consuma resurse financiare mult mai reduse decât cele pe care le presupune o vacanță de lungă durată.

În al doilea rând, un city break are un rol fundamental în spargerea monotoniei și rutinei care se instalează inevitabil în viața noastră. Având în vedere faptul că presupune costuri relativ mai mici decât cele ale unei vacanțe, poți apela la city break-uri mult mai des decât la tradiționalele concedii.

Mai mult decât atât, dacă ești o persoană care apreciază varietatea și energia, un city break este perfect pentru tine. Ține cont de faptul că în câteva zile ai ocazia de a vizita toate lucrurile esențiale dintr-un oraș european (și nu numai) care are extrem de multe lucruri de oferit. Alternativa este clasica vacanță la malul mării sau pe plajele oceanelor, unde rutina se poate instala la fel de ușor.

Un city break este perfect pentru administrarea unei doze de energie și de vitalitate care te va scoate din rutină și care-ți va energiza atât trupul cât și mintea, făcând întoarcerea la ritmul cotidian mult mai plăcută și mai ușor de suportat.

Pentru a afla mai multe informații despre ofertele din prezent ale marilor orașe europene intră pe acest link.

sursă foto