City Break Roma

De ce să mergi în Roma pentru un city break?

Întrebarea mai bună ar fi: cum să nu mergi în Roma pentru un city break? Dar vom încerca în continuare să-ți dăm câteva motive pentru care trei zile la Roma ar putea să-ți ofere o stare pe care nu ai mai experimentat-o niciodată. 

Acest oraș fascinant al Italiei are în primul rând nenumărate obiective turistice pe care e musai să le vizitezi. Lista e atât de lungă încât e greu să te hotărăști de la care să începi.

Totuși, cel mai reprezentativ este maginificul Colosseum, moștenirea arhitecturală lăsată în urmă de romani. Deși nu mai este păstrat în proporție de sută la sută, Colosseumul rămâne una dintre cele mai impresionante construcții ridicate vreodată în lume. Mai departe putem vorbi despre Pantheon, despre Basilica San Pietro, Forumul Roman, Columna lui Traian, Castelul Sant Angelo, Fontana di Trevi sau Circus Maximus.

Desigur, tot în lista obiectivelor turistice obligatorii se încadrează și Vaticanul. E destul de impresionantă ideea de a vizita unul dintre cele mai mici state din lume care, în plus, se bucură și de o notorietate mondială fascinantă.

Oferta de city break Roma

Una dintre ofertele cele mai tentante este făcută de hotelul de 4 stele ESH Executive Style.

roma_city_break_hotel

Tarifele sunt cuprinse între 195 euro (zbor din Cluj-Napoca) și 220 de euro de persoană (zbor din București), depinzând de perioada în care vrei să vizitezi capitala Italiei. Prețurile sunt valabile în perioada noiembrie 2014 și martie 2015, pentru cazarea în cameră dublă, cu toate taxele incluse și cu mic dejun.

Zborurile din Cluj-Napoca se efectuează în fiecare luni, marți și sâmbătă, iar cele din București zilnic. Nu rata această ofertă, deoarece locurile sunt limitate.

Mai multe informații despre hotel poți găsi aici sau poți vedea mai multe oferte de city break din Europa aici.

Vezi și o ofertă pentru un city break în Veneția sau, dacă ai nevoie, citește acest articol despre motivele pentru care merită să mergi într-un city break.

sursă foto