Despre noi

Te afli pe blogul Select Travel, o agenție de turism născută în 2006 în Cluj-Napoca. Am intrat pe piața turismului cu gânduri mari pentru clienții noștri, iar 8 ani mai târziu putem spune cu mulțumire că ne-am atins țelurile și continuăm cu încredere spre noi orizonturi. Facem toate acestea pentru a îndeplini constant singura misiune pe care ne-am stabilit-o de la bun început: satisfacția clienților.

La noi vei avea oportunitatea de a-ți exprima dorințele legate de vacanța ideală și de a le vedea puse în practică. Respectăm până în cele mai mici detalii cerințele tale și facem tot posibilul pentru a-ți oferi o vacanță splendidă pe care nu o vei uita niciodată.

Aceste servicii îți sunt oferite de echipa noastră tânără, profesionistă și mereu pregătită să îți furnizeze informații corecte și folositoare provenite în urma study tour-urilor efectuate în cele mai frecventate destinații turistice europene precum Turcia, Grecia, Austria, Italia sau Spania, dar și în cele mai frumoase locații exotice din lume.

Datorită experienței pe care am câștigat-o în aproape un deceniu de activitate, vom împărtăși pe blogul acesta informații de interes despre numeroasele destinații de vacanță în care oferim oferte, dar și articole informative generale care te vor ajuta să îți pregătești așa cum se cuvine vacanța, în orice colț al lumii vei călători.

Satisfacția noastră vine direct din mulțumirea miilor de clienți care ne-au călcat pragul în ultimii 8 ani și care ne-au confirmat că facem pași corecți spre îndeplinirea misiunii noastre. Feedback-ul lor ne-a ajutat să câștigăm încredere în metodele noastre și să le îmbunătățim constant, pentru a-ți oferi cele mai bune idei de vacanță, potrivite dorințelor tale.