City Break Bruxelles

Mergi în Bruxelles cu un city break

City break-urile sunt modalități ideale de a scăpa pentru câteva zile de lucrurile care te frământă zilnic, fie că vorbim despre job sau despre familie. Oricine are nevoie de o mică evadare din când în când, iar Bruxelles pare făcut exact pentru acest lucru. 

Capitala Belgiei este unul dintre cele mai apreciate orașe europene, din mai multe perspective. În primul rând, rolul său important în Uniunea Europeană și statutul de centru principal al politicii internaționale transformă acest oraș într-un furnicar de oameni politici importanți și într-o atracție pentru tinerii care se visează, cândva, parte a politicii europene.

În al doilea rând, Bruxelles are extrem de multe lucruri de oferit și în privința obiectivelor turistice. Printre atracțiile cele mai importante se numără Casa Regală, Grand Place, Expoziția Atomium, Parlamentul European, Parcul Mini Europa, Catedrala Sfinții Mihail și Gudula, Grădina Botanică sau Galeriile Saint-Hubert.

Fiecare dintre acestea are menirea de a te captiva ore întregi, motiv pentru care nici nu vei simți când vor trece cele câteva zile de city break.

Oferta city break Bruxelles

Hotelul Ibis Centre Gare du Midi, de trei stele, te așteaptă în apropierea centrului orașului și a gării din Bruxelles, facilitând astfel transportul înăuntru și în afara orașului. Camerele, amenajate simplu și elegant, îți vor oferi tot confortul de care ai nevoie. Mai multe detalii despre hotel poți afla aici.

City Break Bruxelles

Tarife city break Bruxelles

Pentru plecarea din Cluj-Napoca, prețurile încep de la 215 euro de persoană, iar pentru plecarea din București, tarifele încep de la 198 euro de persoană. Prețurile includ bilet de avion dus-întors, mic dejun și cazare trei nopți, fiind valabile în perioada ianuarie – martie 2015, în limita stocurilor disponibile.

Zborurile către Bruxelles se efectuează din Cluj în fiecare marți, joi și sâmbătă, iar din București zilnic. Mai multe detalii despre ofertă aici.

Dacă dorești să-ți începi anul cu o excursie într-un oraș pe care nu-l vei uita prea curând, alege cu încredere un city break Bruxelles.

Citește și despre ofertele din Veneția, Roma, Barcelona, Paris sau Milano.

sursă foto