paris_city_break_1

Nu rata un city break romantic în Paris

Capitala Franței se confundă cu romantismul, lucru binecunoscut de toată lumea. Pe străzi, în cafenele, în magazine sau în casele francezilor, romantismul poate fi găsit oriunde, oricând. Pentru turistul străin, acest oraș este întruchiparea amorului franțuzesc, atât de lăudat în filme, cărți și muzică. Iar acest Paris romantic te poate încânta și pe tine dacă îl alegi ca destinație pentru următorul tău city break alături de partener.

Pe lângă romantism, Parisul mai are însă multe lucruri de oferit. Vorbim aici despre atracțiile turistice care vă vor permite să vă scufundați în istoria orașului, în frumusețea arhitecturii și în splendoarea operelor de artă create de mâna și mintea celor mai mari pictori și sculptori care au călcat vreodată pe Pământ.

Lista obiectivelor turistice este lungă, dar de cele mai importante ai auzit cu siguranță: Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Bulevardul Champs-Elysees, Catedrala Notre-Dame, Bazilica Sacre-Coeur, Muzeul D’Orsay, Arcul de Triumf, Disneyland Paris, Grădina Luxemburg și multe altele. Sunt prea multe și prea frumoase pentru a putea fi vizitate într-un singur city break, motiv pentru care prioritizarea lor este extrem de importantă.

Oferta de city break Paris

Hotelul Meridional, de trei stele, te așteaptă cu o ofertă de nerefuzat, care îți va permite să te bucuri de trei nopți incredibile în mijlocul celui mai faimos oraș din Europa. Aflat în apropierea Bulevardului Champs Elysees, Hotelul Meridional pune la dispoziția turiștilor săi camere moderne, dotate și echipate cu toate cele necesare pentru o ședere cât mai plăcută. Serviciile hoteliere sunt și ele la înălțime, asigurându-ți vacanța pe care ți-o dorești.

Meridional Hotel, Paris

Tarifele încep de la 197 de euro de persoană pentru sejurul de trei nopți cu mic dejun și cazare în cameră dublă cu plecare din Cluj-Napoca și de la 208 euro cu plecare din București. Prețul include cazare trei nopți, mic dejun, bilet de avion și taxe de aeroport, dar nu cuprinde și eventuala taxă de stațiune.

Zborurile din Cluj-Napoca se efectuează în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, iar cele din București în zilele de marți, joi și sâmbătă. Oferta este valabilă în perioada noiembrie 2014 – martie 2015. Mai multe detalii poți găsi aici.

Nu șterge Parisul de pe itinerariul călătoriilor tale dacă romantismul și/sau pasiunea față de istorie se numără printre preocupările tale. Dacă Parisul nu te atrage însă, consultă întreaga listă de destinații perfecte pentru un city break la prețuri avantajoase.

Mai multe detalii poți afla aici, sau poți vedea și oferta din Barcelona, Veneția ori Roma.

sursă foto