city_break_londra

Vizitează Londra printr-un city break

Capitala Angliei se află, în fiecare an, în centrul atenției a milioane de turiști dornici să descopere atracțiile orașului de pe Tamisa. Vremea nu este întotdeauna de partea vizitatorilor, dar acest aspect este eclipsat de multitudinea lucrurilor pe care le poți face aici și de numeroasele obiective turistice care pot fi vizitate și admirate pe străzile uneia dintre cele mai faimoase capitale europene.  Continue reading „Vizitează Londra printr-un city break”

City Break Milano

Profită de un city break în capitala modei, Milano

Italia este una dintre cele mai vizitate țări din Europa. Lucrul acesta nu trebuie să ne mire, având în vedere fascinantele orașe și stațiuni de care dispune. Fie că vorbim de vară sau iarnă, Italia are tot timpul un as în mânecă, pregătită să-și întâmpine turiștii cu servicii de înaltă calitate și oferte avantajoase. Continue reading „Profită de un city break în capitala modei, Milano”

sri_lanka2

Profită cât mai poți de ofertele de toamnă pentru Sri Lanka

Deoarece suntem aproape siguri că nu știi ce te poate aștepta în Sri Lanka, dă-ne voie să-ți prezentăm, pe scurt, câteva lucruri despre această destinație de vacanță care te va fascina și uimi în egală măsură. Continue reading „Profită cât mai poți de ofertele de toamnă pentru Sri Lanka”

thailanda_3

Nu rata ofertele de toamnă pentru Thailanda

Thailanda este una dintre cele mai populare destinații turistice de pe glob, iar acest lucru este dovedit de milioanele de turiști din întreaga lume care caută an de an oferte pentru a avea ocazia de a petrece un concediu de vis în una dintre cele mai frumoase țări de pe glob.  Continue reading „Nu rata ofertele de toamnă pentru Thailanda”

madeira

Ce poți să vezi în Arhipelagul Madeira

Arhipelagul Madeira este un teritoriu portughez splendid, un colț de paradis exotic care face o impresie deosebit de puternică asupra oricărui turist care ajunge aici. Îmbinarea perfectă dintre plaje și munți, nisipul fin, apele curate ca lacrima și bogăția vegetației luxuriante te vor încânta peste măsură. În Madeira poți admira peste 2000 de specii de plante exotice, transformând acest arhipelag într-o regiune de mare interes pentru oricine are un interes cât de mic în botanică.  Continue reading „Ce poți să vezi în Arhipelagul Madeira”

estoril

Vizitează Costa de Caparica & Estoril

Frumusețile portugheze se află la ele acasă și sunt tot mai ușor de observat pe măsură ce te apropii de capitala acestei țări iberice, Lisabona. Costa de Caparica și Estoril sunt două stațiuni diferite, dar care sunt prezentate împreună datorită faptului că se află foarte aproape una de alta. Totodată, cele două sunt și în imediata proximitate a Lisabonei. Continue reading „Vizitează Costa de Caparica & Estoril”

algarve

Algarve, Pământul Eternei Primăveri

Această denumire provine de la capacitatea stațiunii de a primi turiști pe tot parcursul anului. Algarve se află în Portugalia, având statutul de cea mai sudică regiune a acestei țări. Mulți turiști o consideră ca fiind cea mai frumoasă zonă a Portugaliei, datorită plajelor superbe care se întind pe 200 de kilometri, faptului că o poți vizita întreg anul și pentru că este o stațiune protejată de efectele negative ale turismului în masă. Continue reading „Algarve, Pământul Eternei Primăveri”

srilanka2

Lucruri de făcut și de văzut toamna în Sri Lanka

Sri Lanka este o insulă din Oceanul Indian renumită pentru templele budiste, vestigiile istorice, peisajele mirifice și unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. O locație perfectă pentru o vacanță exotică, departe de agitația vieții de zi cu zi, Sri Lanka pune la dispoziția turiștilor numeroase activități captivante și obiective unice. Continue reading „Lucruri de făcut și de văzut toamna în Sri Lanka”

thailanda2

De ce să vizitezi Thailanda toamna și ce să faci acolo

Thailanda este una dintre cele mai frumoase destinații turistice exotice din lume datorită peisajelor senzaționale și mai ales diversității de care dă dovadă. Aici vei întâlni orașe moderne aglomerate, temple budiste locuite doar de călugări sau triburi de meșteșugari care construiesc mereu diverse lucruri foarte apreciate de către turiști. Continue reading „De ce să vizitezi Thailanda toamna și ce să faci acolo”

cum_faci_un_concediu_toamna

Rețeta unui concediu de toamnă mai frumos decât unul de vară

Când spui concediu te gândești automat la vară, la perioada aceea de trei luni din an în care trebuie să găsești neapărat o ofertă bună pentru a te bucura de vacanță înainte de sosirea toamnei. Dar dacă pentru unii concediul trebuie să fie neapărat în timpul verii, alții știu că nu trebuie să te temi de toamnă, ci să o aștepți. Avantajele unui concediu luat după încheierea verii sunt multiple, dar cel mai important se reflectă în scăderea tarifelor presupuse de o vacanță exotică. Continue reading „Rețeta unui concediu de toamnă mai frumos decât unul de vară”