city_break_madrid

Ofertă de city break în Madrid

Madrid este unul dintre orașele europene de renume, nu doar datorită statutului său de capitală, ci mai ales lucrurilor pe care le are de oferit turiștilor și modului în care aceștia sunt primiți în cel mai important oraș al Spaniei. 

Dacă ți-ai pus în minte vizitarea Spaniei, Madrid este locul de unde trebuie să începi. Iar modul în care poți începe este un city break. Trei nopți și patru zile petrecute în Madrid îți vor permite să experimentezi frumusețea, ritmul și povestea spusă de străzile și clădirile acestui oraș magnific.

În materie de obiective turistice pe care le poți vizita, capitala Spaniei nu stă deloc rău. Poți începe, spre exemplu, cu Palatul Regal din Madrid, una dintre cele mai vizitate obiective turistice ale orașului. Palatul este cel mai mare din Europa, având mai bine de 2000 de camere. Dintre acestea, doar 50 pot fi vizitate, dar sunt suficiente pentru a-ți oferi o idee despre grandoarea acestei construcții.

Piața Puerta del Sol, Catedrala AlmudenaArco de la Victoria, Parque del Retiro și multe alte atracții te așteaptă la rândul lor să le descoperi unicitatea.

Ofertă city break Madrid

Hotelul NH Puerta de Alcala, de 4 stele, oferă un raport calitate – preț excelent, pe lângă poziționarea ideală din cartierul Salamanca. Cele 146 de camere pe care le pune la dispoziția turiștilor sunt menite să-ți asigure tot confortul de care ai nevoie pentru o vacanță de vis. Află mai multe detalii aici.

city_break_madrid_hotel

Tarifele încep de la 260 euro de persoană cu plecare din Cluj-Napoca și de la 265 euro de persoană cu plecare din București. Prețul include cazare 3 nopți, bilet de avion, mic dejun și taxe de aeroport, fiind valabil în limita stocului disponibil și variind în funcție de perioada excursiei.

Zborurile din Cluj-Napoca se efectuează în fiecare marți și sâmbătă, iar cele din București în fiecare luni, miercuri, joi, vineri și duminică. Oferta este valabilă în perioada noiembrie 2014 – martie 2015.

Profită de șansa de a vedea unul dintre cele mai faimoase orașe europene și asigură-și din timp o excursie de neuitat.

Poți vedea mai multe oferte aici sau poți citi și despre Barcelona, Paris, Veneția sau Roma.

sursă foto