City Break Milano

Profită de un city break în capitala modei, Milano

Italia este una dintre cele mai vizitate țări din Europa. Lucrul acesta nu trebuie să ne mire, având în vedere fascinantele orașe și stațiuni de care dispune. Fie că vorbim de vară sau iarnă, Italia are tot timpul un as în mânecă, pregătită să-și întâmpine turiștii cu servicii de înaltă calitate și oferte avantajoase.

Milano, de pildă, este cunoscută drept capitala modei, un oraș unde se întâlnesc ultimele tendințe în materie de fashion și unde shoppingul aproape că este un sport. Splendidul oraș însă are multe alte lucruri de oferit. Obiectivele istorice sunt adevărate atracții turistice, completate de galeriile de artă fascinante, de grădini sau acvarii impresionante.

Ce poți vizita în Milano

Un city break în Milano îți este de ajuns pentru a surprinde adevăratul spirit al acestui oraș minunat. Vizitează Duomo del Milano din Piazza del Duomo, a treia catedrală catedrală ca mărime cu care se mândrește creștinătatea. Construcția lui a durat circa 500 de ani, iar moștenirea arhitecturală este neprețuită.

Fă o plimbare în istorie vizitând Castelul Sforzesco și cele 12 mini muzee pe care le adăpostește sau admiră cea mai importantă operă din lume, Scala din Milano, o clădire senzațională care a găzduit de-a lungul timpului spectacole grandioase la care au asistat unii dintre cei mai importanți oameni din lume.

Nu rata nici faimoasa pictură a lui Leonardo da Vinci, ”Cina cea de Taină”, creată de marele artist între 1495 și 1497 pe peretele sălii de mese din fosta biserică dominicană Santa Maria delle Grazie.

Ofertă city break Milano

Hotelul Novotel Milano ca Granda, de 4 stele, pune la dispoziția vizitatorilor o ofertă de nerefuzat, condiții excelente de cazare și servicii de cea mai înaltă calitate.

city break Milano

Tarife:

– de la 190 de euro de persoană pentru trei nopți, cu mic dejun, în cameră dublă, cu plecare din Cluj-Napoca.

– de la 185 de euro de persoană pentru trei nopți, cu mic dejun, în cameră dublă, cu plecare din București.

Prețul include 3 nopți de cazare, mic dejun, bilet de avion și taxe de aeroport.

Zborurile din Cluj-Napoca se efectuează în fiecare luni, miercuri, vineri și duminică, iar cele din București zilnic. Mai multe detalii despre ofertă poți afla aici.

Dacă te interesează și alte orașe, poți vedea ofertele de city break complete aici. Acestea sunt valabile în perioada noiembrie 2014 – martie 2015.

Citește și despre ofertele din Paris, Barcelona, Roma sau Veneția.

sursă foto