City break în Veneția

Profită de un City Break în Veneția

Motivele pentru care merită să mergi într-un City Break le-am explicat deja în postarea anterioară, astfel încât nu te vom mai deranja cu ele. În plus, cu siguranță că știi câte ceva despre avantajele unui city break din moment ce citești aceste rânduri.

Astăzi discutăm despre Veneția și despre lucrurile pe care acest oraș fascinant al Italiei le are de oferit turiștilor. O excursie de tipul unui city break în Veneția poate fi exact lucrul de care ai nevoie pentru un ”boost” de energie și revitalizare a vieții cotidiene. Ia-ți partenerul și bucură-te de 3 zile în unul dintre cele mai romantice orașe ale Europei.

De ce Veneția?

Veneția a fost declarată încă din 1979 drept patrimoniu UNESCO datorită frumuseții sale și importanței pe care o are din punct de vedere cultural, arhitectural și economic.

Splendoarea Veneției se împarte în mod egal între cele 118 insule care o formează, unite de 354 de poduri pe sub care curg 117 canale.

Unul dintre cele mai importante obiective turistice ale Veneției o reprezintă Piața San Marco. Aici vei descoperi nenumărate atracții senzaționale, printre care cele mai vestite monumente sunt Bazilica San Marco și Palatul Ducal.

Veneția este însă un adevărat leagăn al culturii și arhitecturii, găzduind o mulțime de alte monumente vizitate de milioane de turiști în fiecare an. Printre acestea se numără Arsenalul, Bazilica Santa Maria della Salute, Bazilica Santa Maria Glorioso dei Frari, etc.

Ofertă de cazare pentru city break Veneția

Hotelul Delfino din Mestre este una dintre cele mai convenabile oferte de cazare pentru un city break în Veneția. Raportul calitate-preț este excelent și poți alege între cele 126 de camere moderne și dotate cu tot ceea ce este necesar.

Tarifele încep de la 100 de euro de persoană pentru sejurul de 3 nopți, mic dejun, taxe de aeroport, cu avion inclus din Cluj-Napoca și de la 190 de euro cu avion din București. Mai multe detalii poți găsi aici.

Zborurile din Cluj-Napoca se efectuează în fiecare marți și sâmbătă, iar cele din București zilnic.

Nu rata această ocazie minunată de a te bucura de frumusețea unuia dintre cele mai râvnite orașe din lume, care te așteaptă cu brațele deschise.

Alte destinații pentru city break-uri de neuitat poți găsi aici.

sursă foto