City Break în Barcelona

Simte cu adevărat Barcelona printr-un city break

Spania are mai multe locuri capabile de a oferi turiștilor vacanțe de neuitat. Are stațiuni exotice, are plaje albe, munți impresionanți și orașe copleșitoare. Dintre toate acestea însă, unele ies în evidență. Îți oferă activități minunate, atracții turistice de necrezut, peisaje care te lasă fără cuvinte sau monumente în fața cărora te simți pitic.

Iar dacă există un oraș despre care se poate spune cu adevărat că iese în evidență, acela este Barcelona. Barcelona nu e o simplă aglomerație de clădiri, mașini și oameni. E un monument în sine. E un mix de arome, de ritmuri, de mirosuri și peisaje. E un oraș care te surprinde la fiecare pas și care te uimește la fiecare colț.

Treci de la plaja cu nisip strălucitor la construcțiile enorme din centru. Vizitează Grădina Zoologică (una dintre cele mai frumoase din lume) sau îmbogățește-ți cultura generală în muzeele sale. Plimbă-te pe străzi și permite-i orașului să-ți intre în minte și suflet.

Toate acestea le poți face în trei zile. Într-un city break. După care vor urma mai multe, suntem siguri.

Oferta de city break Barcelona

Răsfață-te cu o excursie fulger la Barcelona și întoarce-te înapoi cu mai multă poftă de viață, cu mai mult optimism și cu mai mult chef de călătorii. Hotelul Holiday Inn Express City, de trei stele, se află în cartierul 22 al orașului. În apropiere ai parte de plajă și de nenumărate obiective turistice. Află mai multe informații despre hotel aici.

Tarifele încep de la:

– 220 de euro/persoană pentru sejurul de 3 nopți, cu mic dejun, în cameră dublă, cu plecare din Cluj-Napoca.

– 223 de euro/persoană pentru sejurul de 3 nopți, cu mic dejun, în cameră dublă, cu plecare din București.

Zborurile sunt disponibile din Cluj-Napoca în fiecare miercuri, vineri și duminică, iar din București în fiecare luni, miercuri, vineri și duminică.

Oferta este valabilă în perioada noiembrie 2014 – martie 2015.

Mai multe informații despre ofertă poți afla aici, iar lista cu mai multe orașe europene care pot fi vizitate printr-un city break este disponibilă aici.

sursă foto