srilanka2

Lucruri de făcut și de văzut toamna în Sri Lanka

Sri Lanka este o insulă din Oceanul Indian renumită pentru templele budiste, vestigiile istorice, peisajele mirifice și unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. O locație perfectă pentru o vacanță exotică, departe de agitația vieții de zi cu zi, Sri Lanka pune la dispoziția turiștilor numeroase activități captivante și obiective unice. Continue reading „Lucruri de făcut și de văzut toamna în Sri Lanka”

thailanda2

De ce să vizitezi Thailanda toamna și ce să faci acolo

Thailanda este una dintre cele mai frumoase destinații turistice exotice din lume datorită peisajelor senzaționale și mai ales diversității de care dă dovadă. Aici vei întâlni orașe moderne aglomerate, temple budiste locuite doar de călugări sau triburi de meșteșugari care construiesc mereu diverse lucruri foarte apreciate de către turiști. Continue reading „De ce să vizitezi Thailanda toamna și ce să faci acolo”

capul verde

De ce să vizitezi Insulele Capului Verde la sfârșitul verii

Insulele Capului Verde se află în Oceanul Atlantic, destul de aproape de coasta de vest a Africii (570 de kilometri). Țara cuprinde nu mai puțin de 10 insule vulcanice care formează un teritoriu de circa 4000 de kilometri pătrați. Acestea sunt Sal, Boa Vista, Santiago, Sao Vicente, Santo Antao, Sao Nicolau, Santa Luiza, Fogo, Maio și Brava.  Continue reading „De ce să vizitezi Insulele Capului Verde la sfârșitul verii”

maldive2

Ce au de oferit Insulele Maldive toamna

Când nisipul alb se sărută cu apele albastre ca si cerul, când vremea pare ruptă dintr-un vis frumos și când peisajele din jur par a fi desprinse din Eden, știi că ai ajuns în Maldive. Indiferent de anotimp, țărmurile acestui arhipelag de vis primește vizitatori încă din cele mai vechi timpuri, iar turismul a înflorit senzațional în zilele noastre.  Continue reading „Ce au de oferit Insulele Maldive toamna”

destinatii_de_vacanta

Destinații de Vacanță 2014

Suntem mândri să vă anunțăm că Select Travel este partener oficial al campaniei Destinații de Vacanță 2014, desfășurată pe site-ul bunadimineata.ro în perioada de 16 iunie – 27 iulie 2014. Prin intermediul acestei campanii dorim să vă aducem informații despre mai mult de 40 de destinații turistice din întreaga lume, care pot reprezenta interes pentru voi în cazul în care nu sunteți încă deciși asupra locului unde vă veți petrece concediul din acest an.  Continue reading „Destinații de Vacanță 2014”