city_break_londra

Vizitează Londra printr-un city break

Capitala Angliei se află, în fiecare an, în centrul atenției a milioane de turiști dornici să descopere atracțiile orașului de pe Tamisa. Vremea nu este întotdeauna de partea vizitatorilor, dar acest aspect este eclipsat de multitudinea lucrurilor pe care le poți face aici și de numeroasele obiective turistice care pot fi vizitate și admirate pe străzile uneia dintre cele mai faimoase capitale europene. 

Trecutul, realizările și monumentele unei întregi națiuni pot fi parcurse de vizitatori în doar câteva zile de vizitat Londra, fie că vorbim despre muzee, despre clădiri vechi sau despre monumente care poartă cu ele mesaje ce transcend timpul.

Printre cele mai interesante obiective turistice se numără Turnul Londrei, o construcție faimoasă cu o istorie lungă de circa un mileniu. După Turnul Londrei, îndreaptă-ți atenția către Big Ben și Tower Bridge, două monumente reprezentative pentru capitala Angliei, dar și pentru întregul continent european. Nu rata muzeul de ceară Madame Tussauds, Palatul Buckingham, Muzeul de Istorie Naturală, Parlamentul, British Museum sau Westminster Abbey.

Ofertă city break Londra

 

Hotelul Tune Kings Kross de 3 stele din Londra se află la doar câteva minute de atracții fascinante ale acestui oraș. Camerele amenajate cu gândul la confortul maxim al clienților îți vor transforma puținele ore pe care le vei petrece în hotel într-o adevărată plăcere. Mai multe detalii poți găsi aici.

City Break Londra

Tarifele încep de la 310 euro de persoană cu plecare din Cluj-Napoca și de la 280 de euro cu plecare din București. Prețul include cazare 3 nopți în cameră dublă, mic dejun, bilet de avion și taxe de aeroport. De asemenea, tarifele pot varia în funcție de dată. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Mai multe informații poți găsi aici.

Un city break este ocazia perfectă pentru a cunoaște cât mai bine un oraș interesant, fie că vorbim despre Londra, Barcelona, Veneția sau Madrid.

Citește și despre ofertele din Paris, Bruxelles sau Milano și găsește-o pe cea care ți se potrivește.

sursă foto