Oferte Last minute
Sugestii de vacanta
» Sugestii de vacantaLast Minute
» City Break - Orase europene

Tarife de la 155 /pers, cazare 3 nopti, mic dejun. Avion si taxe incluse!


» Dubai-avion din Cluj/Buc/Budapesta
Hotel Occidental IMPZ Dubai 4*
de la 515
/pers/7 nopti/ MD.
Tarif cu toate taxele incluse!

» Wellness Ungaria-transport individual
Hotel Achat 4*, Budapesta
de la 155
/pers/3 nopti/ MD.

» Tenerife - avion din Bud/Buc/Munchen

Hotel Hovima Jardin Caleta 3*

de la 550 /pers.7 nopti,HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Gran Canaria - avion din Budapesta/Viena/Germania

Hotel Bull Astoria 3*, Las Palmas

de la  580 /pers. 7 nopti, HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maroc - avion din Orase Europene
Hotel Kenzy Europa 4*
de al 565/pers/7 nopti ALL
Tarif cu toate taxele incluse!


» Egipt-avion din Cluj/Bucuresti/ Budapesta
Hotel Grand Resort 4*
de la 395
/7 nopti/ ALL.
Tarif cu toate taxele incluse!


Oferte Sejururi Exotice 2020
» THAILANDA


Tarif: de la 870 euro/pers/taxe incluse

Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania

Tarif cu toate taxele incluse!


» REPUBLICA DOMINICANA


Tarif: de la 950 euro/pers/taxe incluse

Hotel 3*, cazare 7 nopti/ all inclusive.
Tarif cu toate taxele incluse!


» Ins. Capului Verde
 
Tarif: de la 680 euro/pers/taxe incluse
Hotel Dunas de Sal 4*, cazare 7 nopti/MD.
Tarif cu toate taxele incluse!» Sri Lanka


Tarif: de la 785 euro/pers taxe incluse

Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune.

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


» Maldive

Tarif: de la 1195 euro/pers
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/demipensiune
Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!

Vacante in strainatate

 / 

Circuite

 / 

Cu avionul

 / 

Rusia

 / 

Moscova - St Petersburg, Inelul de AurCIRCUIT Moscova - St Petersburg, Inelul de Aur

Moscova - Sergiev Posad - Suzdal - Vladimir - Izmailovo -

St Petersburg - Peterhof-Puskin


PERIOADA: 17.07.2019 (7 nopti cazare)


Ziua 1. Pronire din Cluj-Napoca cu autocar de transfer pe ruta Cluj-Oradea-Debretin. Decolare din Debretin la orele 13:10, aterizare in Aeroportul din Moscova la orele 16:35. Intalnire cu ghidul local, tur de orientare, si transfer la hotelul din Moscova, unde grupul ia cina si se cazeaza 1 noapte.

Ziua 2. Dupa mic dejun, parasim hotelul pentru o excursie de doua zile spre Inelul de Aur. Sosire la Sergiev Posad, una dintre cele mai mari atractii ale Cercului de Aur din punct de vedere al arhitecturii secolelor 14-15. Catedrala Sfintei Treimi ofera icoane pictate de doi renumiti pictori. Urmeaza Muzeul Jucariilor, unde printre exponatele atractive, gasim faimoasele Matrioshka. Pornire spre Suzdal; drumul nostru trece printre pasuni verzi, si sate linistite. Vizitam Kremlinul Suzdalului (orasul vechi), care dateaza din secolul 12, Catedrala Nativitatii Fecioarei, din secolul 13, Camerele Arhiepiscopului, care azi prezinta istoria Kremlinului din Suzdal. Ultima vizita va fi la biserica de lemn, Sf. Nicolae, din 1766, transferat aici din zona Vladimir. Urmeaza Muzeul in aer liber, in care au fost mutate diverse tipuri de case taranesti, hambare, biserici, si tot aici au loc diferite festivaluri ca Festivalul mestesugarilor si Festivalul castravetelui, astfel, pentru cateva ore, ne mutam inapoi in timp, savurand viata veche a poporului rus. Cina si cazare la hotel in Suzdal.

Ziua 3. Dupa mic dejun, pornim spre Vladimir, unul dintre cele mai vechi orase rusesti, a fost cca 150 ani si capitala Rusiei. Aici vizitam trei atractii UNESCO, Catedrala Adormirii Maicii Domnului, cea mai mare si cea mai importanta in perioada medievala. Locul e plin de istorie, admiram decoratiile si picturile in interiorul bisercii. Urmeaza biserica Sf Dimitri, din secolul al 12lea; cea mai impresionanta parte a acestei biserici este exteriorul. Umreaza Poarta de Aur, capodopera arhitecturii militare rusesti din secolul 12. In interior vizitam o expozitie interesanta despre trecutul militar al orasului Vladimir. Pornim spre Moscova, cina si cazare la Moscova.

Ziua 4. Incepem cu un tur de oras al Moscovei, capitala rusa cu capodopere de arhitectura veche si moderna. Vizitam Piata Rosie, tur pietonal; piata superba are 73.000 mp, toata acoperita cu caramida rosie, e inconjurata de zidurile Kremlinului, Mormantul lui Lenin, Catedrala Sf Vasile, Poarta Invierii, Supermarketul GUM si Muzeul de Istorie, Parcul Alexandru, Turnul Kutafia, Obeliscul, toate pline de incarcatura istorica. Cina si cazare la Moscova

Ziua 5. La doar 5 statii de metrou fata de centrul Moscovei, azi un cartier al orasului, se gaseste vechea localitate Izmailovo, al carui Kremlin (oras vechi) ne ofera o atmosfera veche rustica. Complexul combina muzee: Muzeul de vodca, de paine, de ciocolata, de jucarii rusesti, ateliere, piete, etc. Arjitectura Kremlinului este foarte colorata si variata; locul este perfect pentru cumparaturi de suveniruri. Urmeaza un tur cu Metroul din Moscova – turul ne ofera o serie de palate si interioare subterane impresionante cu statui, compozitii decorative monumentale si numeroase labirinturi. Vizitam cele mai remarcabile statii cu ghidul nostru care ne calauzeste in povestile acestor statii: Komsomolskaya, Kurskaya, Kievskaya, etc. Urmeaza Strada Arbat, una dintre cele mai vechi din Moscova, care a fost parte dintr-un vechi drum comercial. In sec 19, aceasta strada a devenit cea mai prestigioasa zona pentru a locui, azi e plina de diverse edificii ca: magazine, cafenele, restaurante, un muzeu in casa lui Puskin, un zid dedicat pionierilor rockului rusesc, Ministerul de externe al Rusiei,etc. Timp liber pentru cumparaturi. Transfer la gara de unde ne imbarcam in trenul rapid SAPSAN pe ruta Moscova-St Petersburg. Cina si cazare 3 nopti la St. Petersburg.

Ziua 6. Orasul St Petersburg e bogat in istorie si monumente, vom incepe cu un tur de oras de trei ore pentru a ne face o impresie cuprinzatoare, vizitam starda Nevski porspect, Catedrala Kazan, Palatul de iarna, Insula Vasilievsky, Catedrala Sf Isaac, Fortificatia Petru si Pavel, Piata Senatului si Piata Palatului. Fortificatia Petru si Pavel este leaganul orasului, azi gazduieste diferite muzee, Catedrala Sf Petru si Pavel-cea mai inalta cladire a orasului vechi si locul de veci a familiei imperiale, Expozitia de barci, Expozitia de armura, Monetaria, Casa comandantului, etc. Deplasare la Puskin, vizitam parcul si Palatul de Vara sau Palatul Ecaterina. E greu de crezut ca totul este astazi rezultatul unei restaurari majore, recent incheiate, Camera de chihlimbar. Cina si cazare la acelasi hotel.

Ziua 7. Vizitam Peterhof, situat pe malul sudic al Golfului Finlandei, Vresailles-ul Rusiei, unde vizitam parcul atractiv cu splendidele fantani si Palatul Mare. Ne intoarcem la St Petersburg pentru a vizita Ermitajul, situat in cinci cladiri istorice, din care Palatul de Iarna este cel mai impozant – vizitam doar colectia principala. Muzeul in sine include peste trei milioane de exponate printre care si picturi de Raffael sau Leonardo da Vinci si alti artisiti faimosi. Cina si cazare la acelasi hotel.

Ziua 8. Dupa mic dejun, transfer la aeroportul din St Petersburg, decolare la orele 10:45, aterizare la Budapesta la orele 12:25. Transfer spre tara, sosire in tara dupamasa.

 

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>28.02.19 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.12.18 (avans 50%)

17.07.2019

1229 euro

1199 euro

1179 euro

Tarif Client Fidel

1219 euro

1189 euro

1169 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 100 euro

Supliment camera single: 275 euro

Tarife1e au fost calculate la grup de minim 25 turisti. Suplimentul pentru grup 20-24 persoane, 50 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in spatamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.12.2018

Tariful include:

- bilet de avion, zbor direct cu compania Wizzair pe ruta Debretin-Moscova si St Petersburg-Budapesta la orele mentionate mai sus, transfer hotel-aeroport-hotel

- un bagaj de mana cu dimensiuni maxime de 40x30x20cm, poate fi transportat la bord gratuit (creme si lichide: <100 ml/recipient x 10 bucati in punga cu fermoar).

- 7 nopti cazare, cf program, 3 nopti la Moscova, Hotel Gamma Izmaylovo 3*+ sau similar, 1 noapte la Suzdal, Hotel Nikolaevsky Posad 3*+ sau similar, 3 nopti la St Petersburg la Hotel 3* Station A1, toate cu demipensiune (mic dejun si 7 cine incluse)

- transport cu autocar local modern, climatizat, conform programului

- bilet de tren rapid Sapsan pe ruta Moscova – St Petersburg;

- taxele de intrare cf programului

- ghid local rus si ghid de turism din partea agentiei

Tariful nu include:

- bagaj de cala de 10kg: 18 euro, de 20kg: 65 euro

- transfer Cluj-Debretin la dus si Budapesta-Cluj la intors, in functie de numarul de solicitari

- taxele de viza: 90 euro. ATENTIE! TERMEN LIMITA DE INSCRIERE SI PREDARE A PASAPORTULUI: 5 IUNIE 2019

- asigurarea medicala si cea storno (optional)

- castile pentru audioghid, bacsisurile

 

DOCUMENTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI

- pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie, cu minim 2 pagini libere;

- copie pasaport

- fotografie color tip pasaport (pe fundal alb, fara ochelari);

- formular tipizat, completat electronic prin intermediul site-ului http://visa.kdmid.ru (se va completa de catre turist sau de catre agentul care efectueaza inscrierea);

- copie asigurare medicala. Termen limita de transmitere a actelor catre agentie: 5 iunie 2019. Consulatul isi rezerva dreptul de a solicita prezenta personala a aplicantilor in vederea acordarii vizelor turistice. IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

 

 

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar._________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL