Oferte Last minute
Sugestii de vacanta
» Sugestii de vacanta 2024Last Minute
» City Break - Orase europene

Tarife de la 155 /pers, cazare 3 nopti, mic dejun. Avion si taxe incluse!


» Dubai-avion din Cluj/Buc/Budapesta
Hotel Occidental IMPZ Dubai 4*
de la 770
/pers/7 nopti/ MD.
Tarif cu toate taxele incluse!

» Wellness Ungaria-transport individual
Hotel Achat 4*, Budapesta
de la 155
/pers/3 nopti/ MD.

» Tenerife - avion din Bud/Buc/Munchen

Hotel Hovima Jardin Caleta 3*

de la 650 /pers.7 nopti,HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Gran Canaria - avion din Budapesta/Viena/Germania

Hotel Bull Astoria 3*, Las Palmas

de la  680 /pers. 7 nopti, HB

Tarif cu toate taxele incluse!


» Maroc - avion din Orase Europene
Hotel Kenzy Europa 4*
de al 665/pers/7 nopti ALL
Tarif cu toate taxele incluse!


» Egipt-avion din Cluj/Bucuresti/ Budapesta
Hotel Grand Resort 4*
de la 485
/7 nopti/ ALL.
Tarif cu toate taxele incluse!


Oferte Sejururi Exotice 2023-2024
» THAILANDA


Tarif: de la 870 euro/pers/taxe incluse

Hotel 4*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania

Tarif cu toate taxele incluse!


» REPUBLICA DOMINICANA


Tarif: de la 950 euro/pers/taxe incluse

Hotel 3*, cazare 7 nopti/ all inclusive.
Tarif cu toate taxele incluse!


» Ins. Capului Verde
 
Tarif: de la 880 euro/pers/taxe incluse
Hotel Dunas de Sal 4*, cazare 7 nopti/MD.
Tarif cu toate taxele incluse!» Sri Lanka


Tarif: de la 885 euro/pers taxe incluse

Hotel 3*+, cazare 7 nopti/ demipensiune.

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!


» Maldive

Tarif: de la 1195 euro/pers
Hotel 3*+, cazare 7 nopti/demipensiune
Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta
Tarif cu toate taxele incluse!

» Abu Dhabi


Tarif: de la 530 euro/pers/taxe incluse

Hotel 3*, cazare 7 nopti/ mic dejun

Zboruri din Cluj, Bucuresti, Budapesta, Germania

Tarif cu toate taxele incluse!


Vacante in strainatate

 / 

Vacante exotice

 / 

Africa

 / 

Africa de Nord-Maroc

 / 

Maroc - Once in a LifetimeMaroc - Once in a Lifetime


 Ziua 1. Bucuresti –Marrakech

Calatoria noastra incepe pe Aeroportul Henri Coanda, unde,dupa formalitatile vamale, ne imbarcam pentru zborul catre Marrakech. Dupaaterizare, ne imbarcam in autocar/minibus de transfer si ne indreptam sprehotelul nostru din Marrakech.
Cazare in Marrakech: Hotel Ayoub (sau similar).
Mese incluse: cina. 

 Ziua 2. Marrakech -Rabat - Fes

Dupa micul dejun, plecam spre Fes, al doilea oras camarime din Maroc, regasindu-se printre cele mai vizitate si populareorase. Traversam campia Haouz si poalele Atlasului Mijlociu si ajungem incapitala Marocului, Rabat, un oras cosmopolit cu bulevarde largi si asfaltatece strabat zonele rezidentiale si spatiile verzi. Aspectul orasuluicontrasteaza fara indoiala cu orasele ca Fes sau Marrakech. In Rabat regasimresedinta oficiala a familiei regale a lui Mohamed al VI-lea, cu o arhitecturaimpunatoare si mozaicurile complexe caracteristice Marocului, Fortareata Kasbahdas Udayas si Mausoleul lui Mohammad al V-lea cu detaliile arhitecturale incredibile.Spre seara ajungem in Fes pentru check in la hotel si cina.
Cazare in Fes: Hotel Fes Inn (sau similar).
Mese incluse: mic dejun si cina. 

 Ziua 3. Fes

Astazi, dupa micul dejun, exploram Medina, unul dintre celemai infloritoare centre medievale din lume - Fes el-Bali ( inscris inpatrimoniu UNESCO), un adevarat labirint de peste 9.000 de straziintortocheate, unde este imposibil de mers fara ghid local. Vizitam inclusivmedresa Bou Inania intr-un tur ghidat al orasului Fes, fosta capitala si orasulsimbol al Marocului. Vedem Moscheea si Universitatea Karaouyine, Mausoleul luiMoulay Idris II si Palatul Regal cu ale sale decoratiuni complexecaracteristice Marocului si pornim pe stradutele inguste si intortocheate incautarea fascinantelor si faimoaselor bazine cu vopsea aflate in zona PieteiSeffarine, acestea datand din secolul al XI-lea si fiind folosite si azi pentruvopsirea pieilor de animale. Afla chiar de la localnici despre procesul complexde tabacire si vopsire, apoi cutreiera aleile bazarului in cautarea desuveniruri, lucrate cu grija de catre artizani si a deliciilor culinaretraditionale. Ne vom indragosti cu siguranta de Fes si atmosfera sa de poveste.
Moment de ragaz (timp liber):
Calatorul gurmand stie ca fiecare tara poate sa incapa intr-o farfurie. Vomafla ce gust are Marocul de indata ce savuram o portie elaborata de couscous cusos picant de rosii, boabe de naut, legume proaspete trase la tigaie, ceapa sicativa catei de usturoi caramelizate in unt, mirodenii din belsug si cubuletefierte de carne de miel care ti se topesc pe limba la fiecare imbucatura. O satii minte Marocul toata viata. Garantat!
Cazare in Fes: Hotel Fes Inn (sau similar).
Mese incluse: mic dejun si cina. 

 Ziua 4. Fes - Meknes- Casablanca

Dupa micul dejun pornim catre Volubilis (monument UNESCO)unde vom vizita ruinele unui oras roman din secolul I, Arcul de TriumfKarakali, Casa lui Orfeu, Bazilica si Forum-ul si vom admira case patriciene cumozaicuri perfect conservate. Ne vom indrepta apoi spre Meknes, unul dintrecele patru orase imperiale ale Marocului localizate in partea de nord si alsaselea oras ca numar de locuitori din intregul regat, numit orasul portilorfrumoase. Turul nostru prin Meknes cuprinde Poarta Bab Mansour - grandioasaintrare in Orasul Imperial Meknes, Medina – cartierul istoric al orasului plinde viata, forfotind de culori si arome pe stradutele inguste, Muzeul Dar Jamai,plin de istorie si arta. Seara vom merge catre Casablanca pentru cina si cazare.
Cazare in Casablanca: Hotel Oum Palace (sau similar).
Mese incluse: mic dejun si cina.

 Ziua 5. Casablanca

Entuziasmul si curiozitatea ne sunt starnite inca de laprima vedere, asa ca ne pregatim temeinic pentru momentul in care vom cutreierafaimosul oras Casablanca, cel mai mare oras al Marocului si unul dintre celemai importante orase din Africa, aflat pe tarmul Oceanului Atlantic. OrasulCasablanca a castigat popularitate in 1942 si datorita filmului omonim cuHumphrey Bogart si Ingrid Bergman.
In cursul diminetii vom vizita Moscheea Hassan II, cea mai mare moscheedin Maroc si a treia ca marime din lumecu cel mai inalt minaret, inalt de 200de metri si piata Mohamed V, al carui design este un exemplu interesant dearhitectura coloniala. Te vei deplasa prin punctele principale ale noului orasnumit Ville Nouvelle. Aceste puncte de interes sunt Place Des Nations Unions siPlace Mohammed V cu arhitectura sa franceza si modelul maour se completeaza inarmonie.
Moment de ragaz (timp liber):
Daca filmul Casablanca iti starneste nostalgia primelor iubiri, facem un popasla Rick’s Cafe din orasul Casablanca, o replica fidela a barului in carecelebrele personaje jucate de Ingrid Bergman si Humphrey Bogard se reunesc infilmul omonim in 1942. De la mesele cu jocuri de noroc si pana la pianul ce seodihneste intr-un colt, lasa-te transpus in atmosfera unuia dintre cele maifaimoase filme de epoca.
Seara ne facem comozi si vom servi cina la hotelul nostru pregatiti sadescoperim frumusetile orasului.
Cazare in Casablanca: Hotel Oum Palace (sau similar).
Mese incluse: mic dejun si cina.

 Ziua 6. Casablanca- Al-Jadida - Essaouira

Parasim Casablanca si ne indreptam spre orasul Al-Jadida,cunoscut pentru „orasul portughez” remarcabil, inclus in patrimoniul UNESCO.Fortificatiile orasului portughez cu bastioanele si meterezele lor sunt unexemplu timpuriu al arhitecturii militare renascentiste portugheze. Aici vomvizita centrul istoric al orasului, Cetatea Mazagan si Marea Moschee din AlJadida. Admiram casele negustrilor evrei si portughezi din Medina apoicalatoria noastra continua catre Essaouira, un oras de pe litoral renumitpentru tui-ul din lemn, arhitectura originala si atmosfera artistica.Fortificatiile masive ale orasului vechi, strazile inguste si intortocheate,casele varuite in alb cu usi albastre, cafenelele dragute si un port fermecatoreste aproape o imagine de basm.
Cazare in Essaouira: Hotel Miramar (sau similar).
Mese incluse: mic dejun si cina.

 Ziua 7. Essaouira -Marrakech

Incepem ziua cu micul dejun iar apoi pornim spre Marrakech,numit si „Perla Muntilor Atlas“, unde ne asteapta un alt taram fermecator, plinde arome orientale, culori exotice si muzica africana. Avem o zi intreaga ladispozitie, in care sa exploram Marrakech pe indelete, asa ca vom incepe cunecropola Saadina, Moscheea si Minaretul Koutoubia si Palatul Bahia cugradinile sale cu mozaicuri deosebite, in care culorile predominante suntalbastru si verde. Mergem apoi in Piata Djemaa el Fna, aflata in centrul vechial orasului, un conglomerat de tarabe colorate cu produse de tot felul, camile,asini si acrobati. Vei intalni cobre ce danseaza hipnotizate pe note muzicalesi comercianti de superstitii, ce-ti pot citi pe loc viitorul in palma. 
Pornim in goana dupa suveniruri autentice lucrate manual si cadre fotospectaculoase. La orele pranzului vom avea grija sa exploram si aromelebucatariei autentice marocane, servind o masa traditionala copioasa.
Moment de ragaz (timp liber):
O experienta de neuitat in Maroc se traieste in desert, pe spinarea uneicamile. O astfel de plimbare se poate face in Palm Grove, o oaza a palmieriloraflata in partea de nord a orasului Marrakech sau in Majorelle Garden, unmonument al arhitecturii peisagistice, care imbina spatiul verde cu obiectelede arta viu colorate. Fie ca alegi peisajul desertic sau o o gradina exotica,nu uita de hainele racoroase si crema de protectie solara.
Cazare in Marrakech: Hotel Ayoub (sau similar).
Mese incluse: mic dejun si cina.

 Ziua 8. Marrakech - Zbor spre casa

Timp liber in Marrakech dupa micul dejun iar apoi check outsi transfer catre aeroport. Ne intoarcem spre casa, dar pastram cu noiamintirile acestei vacante si promitem sa pastram legatura pe viitor!


• Pretul este calculat pentru un grup minim de 35 de persoane.
• Pentru grupuri de peste 35 de persoane se vor folosi autocare clasificate.
• Pentru grupuri mai mici de 35 de persoane se pot folosi si minibusuri adapatate in functie de numarul final de participanti.


  Tariful include:

 • Bilet de avion Bucuresti - Marrakech si retur
 • Transport cu autocar/minibus clasificat
 • 7 nopti cazare la hoteluri de 4*
 • 7 mic dejun
 • 7 cine
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Insotitor din partea agentiei pe traseu
 • Vizita Rabat - tur de oras, Fortareata Kasbah das Udayas si Mausoleul lui Mohammad al V-lea
 • Vizita Fes - tur de oras, Medina Fes el-Bali, Moscheea si Universitatea Karaouyine, medresa Bou Inania*, Mausoleul lui Moulay Idris II si Palatul Regal, Piata Seffarine, Volubilis*, Arcul de Triumf Karakali, Casa lui Orfeu, Bazilica si Forum-ul din Fes
 • Vizita Meknes - tur de oras, Poarta Bab Mansour, Medina Meknes, Muzeul Dar Jamai
 • Vizita Casablanca - tur de oras, Moscheea Hassan II*, piata Mohamed V, Ville Nouvelle, Place Des Nations Unions si Place Mohammed V
 • Vizita Al-Jadida - tur de oras, Cetatea Mazagan, Marea Moschee din Al Jadida, Medina Al Jajida
 • Vizita Essaouira - tur de oras
 • Vizita Marrakech - tur de oras, necropola Saadina, Moscheea, Minaretul Koutoubia si Palatul Bahia*, Piata Djemaa el Fna
 
Tariful nu include:

 • Pachet intrari obiective - se achita la fata locului*
 • Excursiile optionale
 • Alte taxe si cheltuieli personale
 • Alte mese decat cele mentionate in program
 • Bauturile la mese
 • Bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (aprox. 5 euro/ pers./ zi) - se achita obligatoriu in destinatie
 • Asigurare (storno + medicala)


Galerie foto

Oferte speciale - Maroc

Maroc zbor din Bucuresti octombrie 2023-ianuarie 2024
Nota: RO - fara masa, BB- mic-dejun, HB- demipensiune, FB- pensiune completa, AL- all inclusiveTarif in euro/pers, 7 nopti, cu toate taxele incluse, incepand de la:         Lista completa hoteluri click aici

Denumire hotel Masa 14.10 21.10 28.10 04.11 11.11 18.11 25.11 02.12 09.12 16.12 06.01
Maroc - Once in a Lifetime HB 845 845 895 - 845 895 995 845 845 845 895

Oferta speciala, valabila in limita locurilor disponibile!

        Conditii de rezervare si plata: avans 50% la rezervare, diferenta cu 30 de zile inainte de sejur.

 

Tariful include:

7 nopti cazare cu mese conform hotel

zbor direct dus-intors spre Marrakech

transfer aeroport-hotel-aeroport
bagaj de cala, bagaj de mana

+taxe aeroport

Alte servicii:

transport spre/dinspre aeroport Bucuresti

excursii optionale si intrarile la obiective;
cheltuieli personale, bacsisuri

asigurare medicala si storno

 

 

 

Pentru mai multe detalii sau rezervari nu ezitati sa ne contactati fie telefonic fie pe email la: info@selectravel.ro

 Daca nu ati primit raspuns la solicitarea dvs. pana la sfarsitul zilei, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0730 079 993 sau 0728 096 135 pentru a verifica daca am primit emailul dvs. intrucat unele dintre acestea se pot pierde. Multumim._________________________________________________________________________________________________

  Plata prin POS la sediile noastre sau la distanta.                 

   

_________________________________________________________________________________________________


    Blog Turistic - Policlinica Cluj  Cazari Maramures - Protectia Consumatorului

Copyright © Best Trade SRL